Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten tussen `´t Mestreechteneerke` en haar klanten. De algemene voorwaarden zijn in te zien op de website van www.Mestreechteneerke.eu. `´t Mestreechteneerke` behoudt zich het recht voor haar algemene voorwaarden te wijzigen.

1. Definities
In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Mestreechteneerke :

´t Mestreechteneerke
Esdoorn 26 B
6226 TA Maastricht

T. 043 - 707 41 20

E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W. Mestreechteneerke.eu
KvK nummer 56215843
BTW nummer NL111757150B01

Klant:

De persoon of rechtspersoon die bij Mestreechteneerke.eu een bestelling plaatst.

Ontvanger:

De geadresseerde, dat wil zeggen de persoon of rechtspersoon bij wie de bestelling, op het aangegeven adres, dient te worden afgeleverd.

Orderbedrag:

De opgegeven prijs, inclusief de bezorgkosten en de BTW.

 

2. Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten tussen Chocolatier `´t Mestreechteneerke` en haar klanten. De algemene voorwaarden zijn in te zien op de website van Mestreechteneerke.eu.

Chocolatier `´t Mestreechteneerke` behoudt zich het recht voor haar algemene voorwaarden te wijzigen.

 

3. Bestelling
3.1 Een bestelling is eerst geplaatst - en de overeenkomst tot stand gekomen na ontvangst van een bevestigingsmail van Chocolatier `´t Mestreechteneerke`. De e-mail bevat de ordergegevens en verdere afhandeling van de bestelling.

3.2 Chocolatier `´t Mestreechteneerke` accepteert uitsluitend bestellingen voor levering op bestemmingen binnen Nederland.

4. Betaling
4.1 De betaling van het orderbedrag door de klant vindt plaats tijdens de levering. Bij grotere bedragen kan Chocolatier `´t Mestreechteneerke` een voorschot vragen tot maximaal 50 % van het totaalbedrag inclusief bezorgkosten en BTW.

4.2 Chocolatier `´t Mestreechteneerke` is niet aansprakelijk voor onregelmatigheden in het betalingsverkeer die zich afspelen buiten haar invloedssfeer.

 

5. Levering
In verband met de kwaliteitsgarantie vindt levering via externe bezorgdiensten niet plaats ingeval het KNMI een temperatuursvoorspelling voor de bezorgdag van 23 graden of hoger afgeeft. In geval er sprake is van een geaccepteerde bestelling, wordt in overleg met de klant een alternatief aangeboden of restitutie van de betaling aangeboden.

De chocolade van Chocolatier `´t Mestreechteneerke` wordt de dag voor de gewenste afleverdatum aangeboden aan TNT Post waarna deze zorg dragen voor de bezorging. Uit de meest recente gegevens blijkt dat 95% van de post daadwerkelijk de volgende werkdag door TNT Post wordt bezorgd.

Conform Wet Kopen op Afstand vermelden we ten overvloede dat levering niet langer duurt dan 30 dagen en indien dit toch onverhoopt het geval is de klant de koop kan ontbinden en zijn geld gerestitueerd kan krijgen.

 

6. Kwaliteit
6.1 De website geeft een impressie van de te leveren bonbons. Het vermelde gewicht is indicatief. Minimale afwijkingen met betrekking tot het gewicht kunnen zich voordoen.

6.2 Chocolatier `´t Mestreechteneerke` verpakt de bonbons op dusdanige wijze dat deze bij een temperatuur van maximaal 23°C mits binnen een dag door TNT Post bezorgd zonder kwaliteitsverlies bij ontvanger aankomen. Indien de kwaliteit van de bonbons ondanks de bestede zorg onvoldoende is kunnen zowel klant als ontvanger met de afdeling klantenservice (klantenservice@prestat .nl) contact opnemen en zullen wij deze conform ons klachtenprotocol afhandelen.

 

7. Bezorging
7.1 Indien de bestelling op een normale werkdag is geplaatst vóór 17.00 uur wordt deze de volgende dag verzorgd en een dag later bij TNT post ter bezorging aangeboden Uit de meest recente gegevens blijkt dat gemiddeld 95% van de post daadwerkelijk de volgende dag door TNT Post wordt bezorgd.

7.2 Geen bezorging vindt plaatst op Zondagen en Feestdagen, tenzij anders aangegeven.

7.3 Chocolatier `´t Mestreechteneerke` behoudt zich het recht voor geplaatste bestellingen bestemd voor ontvangers op recreatiegebieden zoals kampeerterreinen, bungalowparken, jachthavens, ziekenhuizen, hotels en ontvangers op militaire afdelingen of schepen te annuleren. In dat geval wordt de betaling gerestitueerd.

8. Klachten
Klachten worden door Chocolatier `´t Mestreechteneerke` geregistreerd en afgehandeld volgens een vastgesteld klachtenprotocol.

 

9. Geheimhouding en Privacy
9.1 Chocolatier `´t Mestreechteneerke` behandelt de order-informatie strikt vertrouwelijk. Adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestelling en worden niet aan derden gegeven.

9.2 Elke vorm van misbruik van de site, stalking of oplichting zal worden doorgegeven aan de Internet-provider en aan de politie.

 

10.Diversen

10.1 De naam Chocolatier `´t Mestreechteneerke` en het beeldmerk zijn exclusief voorbehouden aan Chocolatier `´t Mestreechteneerke` en mogen uitsluitend met schriftelijke toestemming van Chocolatier `´t Mestreechteneerke` worden gebruikt.
10.2 Het downloaden van materiaal van deze website is voor eigen risico.
10.3 Op transacties met Chocolatier `´t Mestreechteneerke` is Nederlands Recht van toepassing.